home > beddengoed > kussens > zijden kussensloop
pagina afdrukken

Zijden kussensloop

Een zijden kussensloop (ook wel zijden kussenhoes) is heerlijk zacht en glad en geeft een ultiem gevoel bij het contact met uw huid. De zijden kussenslopen van inSilk zijn gemaakt van 100% zijde (moerbei of ook wel mulberry) in een kwaliteit van 19 momme ("momme" is een standaard aanduiding voor kwaliteit, een waarde van 16-19 betekent een zeer hoge kwaliteit). Slapen op een zijden kussensloop is een unieke ervaring. De zacht soepele zijde geeft een rustgevend en comfortabel gevoel. Wanneer u eenmaal op een zijden kussensloop heeft geslapen neemt u definitief afscheid van katoen. Probeer het zelf!

Zijden kussensloop - 11 kleuren op voorraad - 100% puur zijde

Zijde, vochtopname en iso-thermische voordelen: zijde kan veel vocht opnemen (tot 40%) zonder dat de stof daarbij vochtig aanvoelt. Gelijktijdig staat de zijde het vocht weer snel af aan de omgeving; ideaal dus bij nachtzweten! Zijde neemt snel de lichaamstemperatuur aan en beschikt daarnaast over iso-thermische eigenschappen; hierdoor voelt het bij warme dagen heerlijk koel en bij koude dagen verrassend warm aan.

De voordelen van een zijden kussensloop: door de gladheid van een zijden kussensloop gaat uw haar minder snel uit model. Naar verluidt kan een zijden kussensloop zelfs rimpels voorkomen; doordat een zijden kussensloop glad is, houdt de huidplooi geen stand.

100% zijde - satijnzijde: de zijden kussenslopen van inSilk zijn gemaakt van 100% moerbei zijde en zijn "geweven in satijn" waardoor de stof "satijnzijde" ontstaat. De satijnweving van de zijdevezel zorgt voor de soepelheid en gladheid van de zijden kussensloop.

In de wasmachine? Jazeker, uw zijden kussensloop kan prima machinaal worden gewassen. Bij uw aankoop ontvangt u een handig bewaar-kaartje met wasvoorschriften voor uw zijden kussensloop.

Slapen op een zijden kussensloop: uw nachtrust was nog nooit zo comfortabel!

Vragen of opmerkingen over de artikelen in deze categorie "zijden kussensloop"? Neem dan natuurlijk even contact met ons op, telefonisch op 085 - 13 017 13 of via email info@insilk.nl