Voor mensen met de ziekte van Parkinson kan het draaien in bed soms nogal lastig zijn, met als resultaat een slechte nachtrust.

Mobiliteitslaken

Zijden beddengoed in combinatie met zijden nachtkleding (zijden pyjama of zijden ondergoed) kunnen de bewegingsvrijheid in bed bevorderen: door de gladheid van het materiaal wordt het draaien in bed gemakkelijker.

Een glad laken om goed te kunnen draaien in bed

Een satijnzijden hoeslaken maakt het matras goed glad, zodat draaien in bed beter gaat. Kies voor een hoeslaken in satijnzijde: het mooie natuurprodukt zijde in de soepele gladde satijnweving. De mooiste combinatie!

Een overzicht van de meest gebruikte produkten:

Satijnzijden hoeslaken

Een glad satijnzijden hoeslaken met elastiek rondom. Het hoeslaken komt strak om het matras en maakt deze goed glad. Geschikt voor alle reguliere matrasmaten.

Satijnzijden dames pyjama of satijnzijden nachthemd

Kies een goed passende gladde satijnzijden pyjama of zijden nachthemd.

Zijden heren pyjama of zijden boxershort

Functioneel en elegant; een gladde satijnzijden herenpyjama of zijden boxershort.

Een bijkomend voordeel van zijde is dat de stof, in tegenstelling tot andere materialen, goed vocht opnemend is (tot 40%) zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Zijde beschikt tevens over iso-thermische eigenschappen waardoor het bij warm weer koel aanvoelt en bij koud weer juist behaaglijk warm.

Vragen of advies? Belt u ons gerust.

Sinds 2009 leveren wij glad satijnzijden beddengoed en nachtkleding, o.a. gebruikt als hulpmiddel bij Parkinson. Uit veel reacties is gebleken dat met name het zijden hoeslaken erg nuttig is om het draaien in bed te vergemakkelijken.

Door onze jarenlange ervaring (wij hebben deelgenomen aan de Nationale Parkinson Beurs in 2011) hebben we veel kennis op kunnen doen, neemt gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of advies wilt inwinnen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk

Deze website maakt gebruik van cookies - meer informatie