over inSilk

inSilk is opgericht in februari 2009 en biedt momenteel het grootste assortiment zijden artikelen in Nederland, Belgie, Frankrijk en Spanje.

inSilk - de zijdespecialist

Zijde is een heerlijke, stijlvolle en natuurlijke stof. inSilk biedt een grote keuze in zijden producten: van zijden ondermode tot zijden beddengoed. Houdt u van natuurlijke stoffen of bent u een liefhebber van het luxe en comfortabele gevoel dat zijde u geeft? Dan bent u bij inSilk aan het juiste adres.

Wat maakt zijde zo'n uniek product

Zijde is soepel en zacht en voelt aan als een tweede huid. Het materiaal is zowel sterk als elastisch en kan veel vocht opnemen (tot 40%) zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Door de isothermische eigenschappen voelt zijde bij warm weer koel aan en als het koud is juist behaaglijk warm. Zijde is hypoallergeen en wordt bij huidallergieën vaak probleemloos verdragen. Als u het heerlijke gevoel van zijde op uw huid eenmaal kent, dan wilt u niets anders meer.

Zijden beddengoed: dekbedden en kussens. Overtrekken, (hoes-)lakens en kussenslopen in verschillende maten, ruime kleurkeuze.

Zijden nachtmode: nachthemden, pyjama's en kamerjassen. Modieuze en comfortabele nachtkleding voor hem en haar.

Zijden ondermode: dames en heren ondermode, zijden lingerie. Elegant, sportief of functioneel.

… en meer van zijde zoals sjaals, oogmaskers. Maar ook zijden reisartikelen, handschoenen en meer.

Ontdek de unieke eigenschappen van zijde bij inSilk. Ideaal als cadeau of als verwennerij voor jezelf!