zijden slaapzak

Een zijden slaapzak zonder voering, gemaakt van 100% zijde. Ideaal voor outdoor travel of gebruik op reis: u legt de slaapzak op het bed van uw (vakantie)verblijf. Zo beschikt u altijd over uw eigen, schone beddengoed. De zijde is zacht op de huid en reageert goed op wisselende temperaturen - het voelt koel in de zomer en warm in de winter (+5 graden!). Gemakkelijk op de hand of machinaal te wassen, droogt snel. Wordt geleverd in handig zakje met trekkoord zodat de zijden slaapzak altijd weer klein kan worden opgevouwen; past perfect in een koffer of handbagage. Zeg maar dag tegen die hotellakens en slaap op schone, zachte zijde waar u ook bent!

Zijden slaapzak

Zijden slaapzak bij inSilk Zijde. Bij inSilk vindt je alles van zijde: zijden beddengoed, zijden nachtmode en zijden ondermode voor dames en heren. De webshop van inSilk Zijde biedt ruime keuze in de categorie "zijden slaapzak". inSilk biedt sinds 2009 het grootste assortiment zijden artikelen. Of het nou gaat om zijden slaapzak, een zijden kussensloop of een zijden dekbedovertrek, bij inSilk slaag je altijd.

Vragen of opmerkingen over de artikelen in deze categorie "zijden slaapzak"? Neem dan natuurlijk even contact met ons op, telefonisch op 085 - 13 017 13 of via email info@insilk.nl