Zijden Kussensloop

Een zijden kussensloop is heerlijk zacht en glad en geeft een ultiem gevoel bij het contact met je huid. De zijden kussenslopen van inSilk zijn gemaakt van 100% moerbei zijde. Slapen op een zijden kussensloop is een unieke ervaring. De zacht soepele zijde geeft een rustgevend en comfortabel gevoel. Wanneer je eenmaal op een zijden kussensloop hebt geslapen neem je definitief afscheid van katoen. Probeer het zelf!

100% zijde - satijnzijde

Onze zijden kussenslopen zijn gemaakt van 100% moerbei zijde en zijn "geweven in satijn". De satijnweving van de zijdevezel zorgt voor de soepelheid en gladheid van de zijden kussensloop.

De voordelen van een zijden kussensloop

Door de gladheid van een zijden kussensloop gaat je haar tijdens de slaap minder snel uit model. Naar verluidt kan een zijden kussensloop zelfs rimpels voorkomen; doordat een zijden kussensloop glad is, houdt de huidplooi geen stand.

Kwaliteit en levensduur

Onze zijden kussenslopen zijn rondom stijlvol afgewerkt met piping (ook wel paspelband genoemd). De afwerking met piping geeft de zijden kussensloop niet alleen een extra luxe uitstraling, het zorgt ook voor extra sterkte op de stiknaden en bevordert daarmee de levensduur van de zijden kussensloop.

De kwaliteit van de zijden kussenslopen van inSilk is 19  momme; deze waarde staat voor een hoge kwaliteit. Van een zijden kussensloop heb je gegarandeerd lange tijd plezier; bij normaal gebruik gaat het lang mee.

In de wasmachine?

Jazeker, een zijden kussensloop kan prima machinaal worden gewassen.

Maak je set compleet

Voor de ultieme beleving van het zachte en soepele zijden beddengoed kun je je set compleet maken met een zijden hoeslaken, een zijden dekbed en/of een zijden dekbedovertrek.

Slaap ook zijdezacht!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk