Zijden 4 Seizoenen Dekbed

Met een zijden vier-seizoenen dekbed creëer je het slaapcomfort dat past bij het jaargetijde en bij je persoonlijke voorkeur. Een zijden vier-seizoenen dekbed bestaat uit een set van 2 dekbedden: een All Year en een zomerdekbed, eenvoudig aan elkaar te verbinden. Alle gangbare maten zijn uit voorraad leverbaar in 3 kwaliteiten; Sichou Comfort, Sichou Classic en Sichou Luxus.

Een zijden vierseizoenendekbed is speciaal aanbevolen voor slaapkamers waar de (winter)temperatuur kan dalen beneden de 12 graden. Het bestaat uit een zomerdekbed en een all year-dekbed. Deze verbindt je eenvoudig aan elkaar en afhankelijk van de temperatuur kies je dus voor je ideale samenstelling. De dekbedden van Sichou hebben een vulling van zijdevezels. Ze zijn licht en luchtig, reguleren vocht en zijn geschikt voor allergiegevoelige mensen. Dat is heerlijk slapen in elk jaargetijde!

Heb je vragen of wil je advies bij de aankoop van een zijden 4-seizoenen dekbed? Neem dan contact met ons op of gebruik de keuzehulp met een handige vergelijkingstabel en een uitleg over de verschillende kwaliteiten zijden dekbedden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk