Zijden Dekbedovertrek

Slapen onder een zijden dekbedovertrek is een unieke ervaring. De zacht soepele zijde drapeert zich vloeiend om het lichaam en geeft een rustgevend en comfortabel gevoel. Wanneer je eenmaal onder een zijden dekbedovertrek hebt geslapen neem je definitief afscheid van katoen. Probeer het zelf!

100% zijde - satijnzijde

De zijden dekbedovertrekken van inSilk zijn gemaakt van 100% moerbei zijde en zijn "geweven in satijn" waardoor de stof "satijnzijde" ontstaat. De satijnweving van de zijdevezel zorgt voor de soepelheid en gladheid van het zijden dekbed overtrek. De zijden dekbedovertrekken zijn gemaakt uit één stuk stof (geen naden boven en onder) en zijn stijlvol afgewerkt met piping. Het dekbedovertrek wordt aan het voeteind gesloten met een fijne en subtiel weggewerkte ritssluiting.

Kwaliteit en levensduur

De kwaliteit van de zijden dekbedovertrekken van inSilk is 19 "momme".  "Momme" is een standaard aanduiding voor de kwaliteit van zijde. Voor zijden beddengoed geldt een momme gewicht van 12-16 als goede kwaliteit, een momme waarde van 16-19 betekent een zeer hoge kwaliteit; inSilk levert de 19 momme kwaliteit. Van een zijden dekbed overtrek heb je gegarandeerd lange tijd plezier; bij normaal gebruik gaat het jaren mee.

In de wasmachine?

Jazeker, een zijden dekbed overtrek kan prima machinaal worden gewassen. 

Maak je set compleet

Voor de ultieme beleving van het zachte en soepele zijden beddengoed kun je je set compleet maken met een zijden hoeslaken, een zijden dekbed en/of een zijden hoofdkussen. Juist een zijden hoeslaken maakt dat je je geheel kunt "wentelen" in comfort!

Een zijden dekbed overtrek: je nachtrust was nog nooit zo comfortabel

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk