Op alle artikelen die je bij inSilk koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie is ook de normaal te verwachten levensduur van het artikel van belang.

Is het artikel met een defect geleverd?
Neem dan s.v.p. zo spoedig mogelijk, echter binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, contact met ons op. Onze klantenservice zal je melding afhandelen.

Het artikel is tijdens gebruik defect gegaan?
In dat geval is de wettelijke garantie van toepassing.

Je rechten tijdens de garantieperiode

Wanneer een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn zoeken we altijd naar een passende oplossing, bijvoorbeeld door een gratis reparatie of een nieuw artikel. Valt het probleem met het artikel onder gebruiksschade of is het artikel normaal gebruikt maar vertoont het slijtage? Dan vervalt het recht op gratis reparatie of een nieuw artikel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de volgende gebruiksschades: vlekken, pillen, gleeën en scheuren.

Klacht melden - garantiebewijs

Je bestelnummer is tevens het garantiebewijs van je aankoop. Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie kun je dit nummer opgeven aan onze klantenservice. Onze klantenservice zal je melding verder afhandelen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk