Zijden Hoeslaken

Een zijden hoeslaken is heerlijk zacht en glad en geeft een ultiem gevoel bij het contact met de huid. De hoeslakens van inSilk zijn gemaakt van 100% zijde (moerbei zijde) in een hoge kwaliteit van 19 momme. Slapen op een zijden hoeslaken is een unieke ervaring; het geeft een ontspannen en comfortabel gevoel. Wanneer je eenmaal op een zijden hoeslaken hebt geslapen neem je definitief afscheid van katoen. Probeer het zelf!

Hoeslaken van satijnzijde

Bii het maken van van een zijden hoeslaken gebruikt men de weeftechniek "satijnbinding". Met deze techniek kunnen de zijde-garens heel dicht op elkaar  worden geweven, waardoor de stof soepel, glad en glanzend wordt. 

Beter draaien in bed

Wist je dat een zijden hoeslaken het draaien in bed veel gemakkelijker maakt? Dat komt door de gladheid van het materiaal (glad, maar plakt niet!). Ook het in,- en uit bed stappen gaat gemakkelijker door de gladde zijde.

In de wasmachine?

Jazeker, een zijden hoeslaken kan prima machinaal worden gewassen.

Maak je set compleet

Voor de ultieme beleving van het zachte en soepele zijden beddengoed kun je je set compleet maken met een zijden dekbedovertrek, een zijden dekbed en/of zijden kussenslopen.

Een zijden hoeslaken: je nachtrust was nog nooit zo comfortabel!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk